Gå til hovedindhold
Hjem

Top menu

  • Leder-login
  • Artikler
  • Medlemsservice

Main navigation

  • Divisionen
    • Om Divisionen
    • Divisionsledelse
    • Ege Divisions historie
  • Grupper
    • Gruppernes placering
    • Knud Rasmussen Gruppe
    • Arresø gruppe
    • Grevinde Danner Gruppe
    • Ræven Skibby Trop og Flok
    • 1. Frederikssund Gruppe
    • Svaneungerne Gruppe
    • Erik Ejegod Gruppe
    • Erik Harefod Gruppe
    • Stenlænderne Gruppe
    • Ebbe Skjalmssøn Gruppe
    • Kong Svend Gruppe
  • Grene
  • Arrangementer
  • Downloads
  • Materialeudlån
  • Storkanoer
  • Tilskudspulje
  • Leder-login
  • Artikler
  • Medlemsservice
God spejdermad spises med ske
Retter fra lejrkogebogen
Fotograf
#SL22
DivSom24

Mad på divisionssommerlejren

Vi skal spise økologisk på lejren!

Vi genbruger alletiders kogebog fra SL'22 og har nu udvalgt retterne til lejren :)

Vi skal spise økologisk på hele lejren og vi går efter at få det økologiske spisemærke i guld!

 

LØRDAG

BBQ Gris m/sommergrønt

SØNDAG

Bygotto m/sommergrønt

MANDAG

Thailandsk blomkålskarry

TIRSDAG

Fladbrød m/kylling og grønt

ONSDAG

Bix m/ bearnaisecreme

TORSDAG

Fremtidens bolognese

FREDAG

Hotdogs m/hjemmesylt

 

Menu hensyn

Der tages hensyn til allergier, vegetar, gluten -og laktoseintolerans.

Morgenmad

Havregryn, cornflakes, mælk, brød, smør, syltetøj, kødpålæg og ost

Frokost

  • Rugbrød, 4 forskellige slags pålæg, remoulade, mayonnaise, ristede løg, tomat og agurk
  • Tirsdag vil der være mulighed for at smøre en sandwichs.

 

Her finder du lejrkogebogen!

Kogebog i pdf

Kontakt

Ege Division
Danmark

dc@egedivision.dk

Følg os på

Læs vores cookiepolitik her

En del af

Det Danske Spejderkorps logo